Inicijalna obuka: realaizovane obuke iz V i VI krivičnog modula

1. decembar 2022. godine, u Podgorici, u organizaciji Centra za obuku u sudstvu i državnom tužilastvu, a u okviru realizacije teorijskog dijela Programa inicijalne obuke za kandidate/tkinje za sudije, održan prvi dan obuke iz krivičnog modula (V) čije teme su: »Optužnica; Preispitivanje optužnice; Sporazum o priznanju krivice; Glavni pretres».Predavač na modulu je g.đa Svetlana Vujanović, doskorašnja sutkinja Vrhovnog suda Crne Gore. Modulu je prisustvovalo dvanaest kandidata/tkinja za sudije.

8. decembar 2022. godine, u Podgorici, u organizaciji Centra za obuku u sudstvu i državnom tužilastvu, a u okviru realizacije teorijskog dijela Programa inicijalne obuke za kandidate/tkinje za sudije, održan drugi dan obuke iz krivičnog modula (V) čije teme su: »Optužnica; Preispitivanje optužnice; Sporazum o priznanju krivice; Glavni pretres».Predavač na modulu je g.đa Svetlana Vujanović, doskorašnja sutkinja Vrhovnog suda Crne Gore. Modulu je prisustvovalo dvanaest kandidata/tkinja za sudije.

12. decembar 2022. godine, u Podgorici, u organizaciji Centra za obuku u sudstvu i državnom tužilastvu, a u okviru realizacije teorijskog dijela Programa inicijalne obuke za kandidate/tkinje za sudije, održan treći dan obuke iz krivičnog modula (V) čije teme su: »Optužnica; Preispitivanje optužnice; Sporazum o priznanju krivice; Glavni pretres».Predavač na modulu je g.đa Svetlana Vujanović, doskorašnja sutkinja Vrhovnog suda Crne Gore. Modulu je prisustvovalo jedanaest kandidata/tkinja za sudije.

15. decembar 2022. godine, u Podgorici, u organizaciji Centra za obuku u sudstvu i državnom tužilastvu, a u okviru realizacije teorijskog dijela Programa inicijalne obuke za kandidate/tkinje za sudije, održan četvrti dan obuke iz krivičnog modula (V) čije teme su: »Optužnica; Preispitivanje optužnice; Sporazum o priznanju krivice; Glavni pretres».Predavač na modulu je g.đa Svetlana Vujanović, doskorašnja sutkinja Vrhovnog suda Crne Gore. Modulu je prisustvovalo dvanaest kandidata/tkinja za sudije.

22. decembar 2022. godine, u Podgorici, u organizaciji Centra za obuku u sudstvu i državnom tužilastvu, a u okviru realizacije teorijskog dijela Programa inicijalne obuke za kandidate/tkinje za sudije, održan prvi dan obuke iz krivičnog modula (VI) čije teme su: »Presuda; Pravni ljekovi; Priznanje stranih presuda».Predavač na modulu je g.đa Svetlana Vujanović, doskorašnja sutkinja Vrhovnog suda Crne Gore. Modulu je prisustvovalo dvanaest kandidata/tkinja za sudije.

12. januar 2023. godine, u Podgorici, u organizaciji Centra za obuku u sudstvu i državnom tužilastvu, a u okviru realizacije teorijskog dijela Programa inicijalne obuke za kandidate/tkinje za sudije, održan drugi dan obuke iz krivičnog modula (VI) čije teme su: »Presuda; Pravni ljekovi; Priznanje stranih presuda».Predavač na modulu je g.đa Svetlana Vujanović, doskorašnja sutkinja Vrhovnog suda Crne Gore. Modulu je prisustvovalo dvanaest kandidata/tkinja za sudije.